Familjehunden i Nordmarken ägs och drivs av Anne-Lie Karlsson och är belägen 4,5 km utanför Årjäng mot Töcksfors, i lantlig ostörd miljö men ändå ganska centralt.

Hos Familjehunden sker all inlärning med positiva metoder och anpassas efter varje individ. Grupperna hålls relativt små för att alla ska få den tid och hjälp som behövs. Familjehunden vänder sig i första hand till just ”familjehunden” eftersom fler och fler väljer att leva med hund och tanken är då att kunna hjälpa till så att det ska bli ett bra samliv för både ägaren, familjen och hunden.

Familjehunden har en stor inhängnad grusplan som lämpar sig mycket väl för all sorts träning. Där behöver ingen vara rädd för att släppa sin hund eftersom den inte kan ”rymma”. Det går att hyra planen om man vill träna själv.

I tillägg har det investerats i en inomhushall inne i Årjäng för träning och kursverksamhet under årstider eller dagar med sämre väder. Hallen kan även bokas av andra personer, grupper, eller föreningar för egen träning eller kurser etc. Underlaget i hallen är konstgräs.

Både planen och hallen har agilityhinder som kan hyras och användas när man tränar.

Kursutbudet är väldigt brett och varierat och det hyrs även in externa instruktörer inom olika områden. Kurser startar året om så fort de är fullsatta. Har Du några frågor eller saknar någon kurs eller annan aktivitet, tveka inte att ringa, smsa eller maila till Familjehunden. Det går bra att ta kontakt via Facebook också.

I tillägg till alla kurser och träningsgrupper så erbjuder Familjehunden också hundtrim; med bad, kloklippning, trimning, klippning etc, samt försäljning av leksaker mm.

 

Hos Familjehunden i Nordmarken är ALLA hundar välkomna oavsett ras eller blandras.

 

Hjärtligt välkomna till oss!

Sök
Återförsäljare av
Hitta hit
Tvärdalen Moane 2 672 91 Årjäng
Visa större karta